ASIMEX heeft de afgelopen jaren een grote hoeveelheid kennis en ervaring opgedaan. Op het gebied van inrichting en herstelling van ziekenwagens en prioritaire voertuigen. Samen met onze partners Les Dauphins – Baus en Tribus  werken wij aan een continu en innovatief proces om onze concepten te verbeteren en de nieuwste technologieën te implementeren in onze productie.

Hierdoor kunnen wij met trots stellen dat wij op de markt tot de absolute top behoren wat betreft opbouw en herstelling van ziekenwagens en andere prioritaire voertuigen.

Asimex kan u een opbouw garanderen die volledig voldoet aan de Europese normen. Wij kunnen u een kwalitatieve opbouw voorzien op alle automerken. Deze opbouw waarborgen wij door een garantie periode van twee jaar. Tijdens deze garantie periode is een gratis periodiek nazicht voorzien en dit 1 maal per jaar. Daarnaast hebben wij in onze werkplaats in Kruibeke de nodige know-how in huis. Zowel op carrosserie en mechanisch gebied om u een eerste klas service na verkoop te bieden . Voor dringende gevallen zijn wij ook buiten de kantooruren beschikbaar. Door de hoogstaande kwaliteit die wij leveren kunnen wij ook op de goedkeuring rekenen. Van verscheidene autoconstructeurs.

Het mag dan wel uw voertuig zijn maar het blijft ons troetelkind.

Het Asimex team